Hello guys,

I prepared Turkish language extension for Flarum.

You can download the plugin on GitHub. (There is information about installation)

https://github.com/rizaergun/Flarum-tr-TR

You can share translation errors and suggestions here or on Github.

I use the French extension made ​​by @Qiaeru. I thank him.

Sorry for my English.

--

Merhaba Arkadaşlar,

Flarum için Türkçe dil eklentisini hazırladım. Eklentiyi GitHub üzerinden indirebilirsiniz. Eklentinin kurulumu ile ilgili bilgi GitHub sayfasında mevcuttur.

Çeviriyi biraz kendi ihtiyaçlarımı dikkate alarak çevirmeye çalıştım. Görmüş olduğunuz çeviri hatalarını ve sorularınızı buradan veya GitHub üzerinden bildirirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Türkçe eklentiyi kurduktan sonra varsayılan olarak Türkçe dilin ilk tercih olarak gelmesini istiyorsanız şimdilik veritabanından config tablosundaki default_locale kısmını "tr" olarak değiştirmeniz gerekmektedir.

Kurulumunu okudum fakat forum kurulum paketini incelediğimde her klasörde dil dolsyalarının olduğunu gördüm. bu şekilde yapmak sorun teşkil etmez mi?

Yondaime hayır sorun olmaz onlar İngilizce dili için varsayılan olarak eklenmiş dil dosyaları.

4 days later

offoffoff Teşekkürler.

Arıca bunun içinde teşekkürler,bir türlü ilk tercih olarak gelmesini sağlayamamıştım.

19 days later

kurlumu yaptım ama admin paneli vs post searc vb gbi hiç bir fonksiyon çalışmıyor ve dil dosyalarını nasıl eklicem admin klasçrüde yok zaten ?

HakanTurgut GitHub sayfasında açıklama kısmında "Nasıl kurulur?" diye bir açıklama var.

5 days later

Malesef hocam sistem tam oalrak kurulmuyor serverle ilgili hatalar veriyor

3 months later
        8 days later

Ben de bir türlü eklentiler içinde göremiyorum.

2 months later
        10 months later

kurulum hakkında detaylı bilgi verir misiniz?

6 days later

Çok eksik var dil yeni sürümle uyumlu değil galiba bazen hatada veriyor

23 days later

offoffoff Hocam ilk önce çalışma için teşekkürler. Siteme kurulumunu yaptım. Başarılı bir çalışma olmuş çeviriler gayet net. Yeni sürüm oldukça tekrar yenilenmesini sağlayalım. Geliştirmede yardımcı olabilirsek ne mutlu bize.

6 months later

hocam, eklentiyi aktifleştirirken şu hatayı alıyorum ; Oops! Something went wrong on the server. Please reload the page and try again.

7 months later
        9 months later