Danci that is not only option. You dont want to try learn how is it. You are looking for free and effortless way without any effort. we spend hours solving a problem and we look at dozens of different sources most of the time. sometimes there is not even someone directing about solving on issues we cannot solve. make sure you are not the only one who has lost their labor due to a small mistake. I follow Turkish and English forum and you are new. So you don't know who is helping and how much. @tolgaaaltas is one of the helpful volunteers. you should also try to learn something yourself. The people you ask are taking as much time as they can, and they are not getting paid for it. they volunteer and waste their time to support an open source project.
Birçok kişi elinden geldiğince destek oluyor bu ingilizce forum dışında bizim Türklerinki kadar aktif olan yoktur. Grupta herkes gönüllü yardım ediyor, @tolgaaaltas her eklenti için çeviri yapıyor eklenti tanıtımlarını çok sistemli ve güzel bir şekilde paylaşıyor hep anlaşılır ve gerekli bilgiler sunmaya gayret ediyor Yusuf ha keza öyle ve daha birçok kişi var orasından burasından destek olan. Hepsine teşekkür ederim. Ben mesela en başta subfolder a flarum kurmuştum ve nginx konfigürasyonunu 2 3 hafta yapamamıştım ama sonra öğrendim belki ben yavaş anlıyorum ve yavaş ilerliyorum ama sonunda öğrendim her şey heme öğrenilmiyor malesef. En az 50 yazı okumuşumdur sorunu çözmek için ki hala yeni sorunlar çıkabiliyor yeni değişiklikler geliştirmeler oluyor. Önce iyice arıyorum bulamazsam ona göre başlık açıyorum mesela. Dökümantasyonu okumalı başlık açmadan önce bir araştırmalısın. Arama yapmayı öğrenmelisin anahtar kelimeleri kullanmayı bilmelisin ki gönüllü arkadaşlar daha verimli bir ortamın motivasyonuyla hareket etsinler.