My English is really bad and I have a hard time explaining things. I know there is a rule that I have to write in English.
However, since I cannot say what I want to say due to my inadequacy in English, I will use my native language for once. Please ignore this once. @luceos im very very sorry about this. I know this friend speaks Turkish.
[TR] huseyinfiliz şunu anlatmaya çalışıyorum. Attığım ekran görüntüsünde saf Flarum teması olmamasına odaklanma. Her konunun başında ufak bir alan yada bir bot mesajı (ya da direk konu içerisinde) belirli bir metin çıkması sağlayan bir eklenti yararlı olabilir.
Mesela, forum sitelerinde/yazılımlarında Yazılım kategorisinin altında bir konu başlatırsan her konunun başlangıcında "Yazılım kurallarımızı okuyunuz." şeklinde bir yazı çıkmasını sağlayabilmektesin.
Aynısını Flarum'da da olmalı. Tabi burada kategori yerine etiket var. Ekran görüntüsündeki metin alanını da örnek göstermek için Öğeyi Denetle ile yerleştirdim. Oranın arka planının da beyaz kart olduğunu düşün. Demek istediğimi daha iyi anlayabileceksin.
İngilizce anlatamayacağımı anladım, umarım Türkçe anlatabilmişimdir. İngilizce'm bunu anlatmaya yetmedi. Çeviri araçları da artık yordu beni.