HasanMerkit flarum-flags.admin.permissions.flag_posts_label anahtarı, "Bildirilmiş gönderiler" olarak çevrilmiş durumda. Bunun yanlış çeviri olduğunu İzinler sayfasından anlayabilrisiniz. Bunu lütfen "Gönderi bildir" şeklinde çevirin. FOF Linguist ile düzeltmek zoruna kaldım.

Burası discuss.flarum.org, burada buranın kurallarına uymak zorundayız. Hataları buradan İngilizce belirtebilirsiniz. Yok ben Türkçe belirtmek istiyorum diyorsanız FlarumTR'de ki konuya mesaj bırakabilirsiniz.

İsteğinize gelecek olursam Github Issue oluşturup @tolgaaaltas 'ı etiketlerseniz en kısa sürede ilgilenecektir.

This is discuss.flarum.org, we have to abide by its rules. You can report errors in English here. If you say no, I want to express it in Turkish, you can leave a message in the thread on FlarumTR.

Coming to your request, if you create a Github Issue and tag @tolgaaaltas, it will be taken care of as soon as possible.

Umutcan tamamdır ancak FlarumTR'ye yine giriş yapınca sorun yaşıyorum. Kırmızı bir alan çıkıyor ve hata mesajı yok. Github'da istek atayım.

dil paketleri ile alakalı kısımda herkes kendi dilinde yazıyor, bizim burada Türkçe yazmamızda sorun yok bence. Konu sadece dil paketiyle alakalı ise Türkçe olarak bu başlıkta yazılabilir şu ana kadar uyarılanı görmedim.

HasanMerkit şuan test ettiğimde sorunu göremiyorum. Bir ihtimal, gizli sekmeden test edebilir misiniz? Bahsettiğiniz kırmızı alan nerede gözüküyor?

huseyinfiliz parolayı yanlış girince hata mesajı çıkan kısım. Bilerek yanlış girdiğimde parolanın hatalı olduğunu söylüyor. Ama doğru parolayı girince kırmızı kısım oluşuyor ve hiçbir hata mesajı göstermiyor. (Bugün test etmedim.)

Bilgisayarlarıma bugün zaten tekrar kurulum yapacağım. Temiz tarayıcıda dener sonucu yazarım.

14 days later

Az önce çerezleri temizledim ve gene giriş yapamıyorum 🙁

https://hizliresim.com/g9af3uq

Ekleme: Parolayı sıfırladım ve giriş yapabildim. Neden ara sıra böyle gariplik yapıyor bilmiyorum. Bu hatayı ilk yaşadığımdan beri cihaz değişikliği ve OS değişikliği yaptım.

HasanMerkit Tekrar dener misiniz, eski tarihli üyelerin bu tarz bir sorunla karşılaştığını görebiliyorum fakat sorun hakkında detaylı bilgim yok malesef

huseyinfiliz artık parolamı kabul etmiyor. Parolayı sıfırlarsam sağlıklı bir deneme olmaz :/

Version / Sürüm 1.33.0 - 1.34.0

General changes / Genel değişiklikler:

• Flarum core translations have been updated. / Flarum çekirdek çevirileri güncellendi.

Added support for new extensions / Yeni uzantılar için destek eklendi:

Updated translations for variants / Uzantılar için çeviriler güncellendi:

All changes / Tüm değişiklikler: 1.32.0...1.33.0 - 1.33.0...1.34.0.

Run these commands to update / Güncellemek için şu komutları çalıştırın:

composer update flarum-lang/turkish
              php flarum cache:clear

Update Note: This is my first contribution to the Turkish language pack, and I’ve tried to complete translations for all actively used extensions. I’ve been working on it for a few days, and I’ve contributed with over 1000 strings, some of which contain dozens of words. If you notice any errors/issues, feel free to report them.

Güncelleme Notu: Türkçe dil paketine ilk desteğim ve aktif kullanılan tüm uzantılar için çevirileri tamamlamaya çalıştım. Birkaç gündür üzerinde uğraşıyordum ve bazıları onlarca kelime içeren 1000+ dizge ile katkıda bulunmuş oldum. Eğer bir hata/sorun farkederseniz bildirmekten çekinmeyin.

2 months later

Version / Sürüm 1.35.0

General changes / Genel değişiklikler:

• Flarum core translations have been updated. / Flarum çekirdek çevirileri güncellendi.

All changes / Tüm değişiklikler: 1.34.0...1.35.0.

Turkish Translation Status / Türkçe Çeviri Durumu: Çeviri durumu

Version / Sürüm 1.36.0

All changes / Tüm değişiklikler: 1.35.0...1.36.0.

Apologies for approving a second update today, but I want to announce that all translations supported by the Flarum Language Project are completed! I contributed to the project by translating 3,275 strings, and we are currently the only language to reach 100% translation in the Flarum Language Project. A big thank you again to everyone who has supported the project so far.

Aynı gün içinde onayladığım ikinci güncelleme olduğu için kusura bakmayın fakat Flarum Çeviri Projesi tarafından desteklenen tüm çevirilerin tamamlandığını duyurmak istiyorum! 3.275 dizge / cümle çevirerek projeye katkı sağladım ve şu an Flarum Çeviri Projesinde %100 çeviriye ulaşan tek dil olduk. Bugüne kadar projeye destek veren herkese tekrardan teşekkür ederim.

Turkish Translation Status / Türkçe Çeviri Durumu: Çeviri durumu