TRK88 Widziałem, jest całkiem ok, tylko nie każdy zakłada forum z pytaniami i przydałyby się poprawki do nieco bardziej uniwersalnego zastosowania. Dodatkowo nie wszystkie frazy się mieszczą na buttonach w wersji na Pc, na telefonie jest wszystko ok...
yaslaw Ja również dziękuję za tłumaczenie. Nie mniej przyłączam się do prośby TRK88 . Np. w polu tematu postu jest wpisane "pytanie" 😉 Dobra robota. A forum świetne i lekkie
dachu02 skorotkiewicz przy próbie włączenia dodatku w menu Extensions dostaje błąd i spolszczenie się nie włącza. nie ma konkretnego komunikatu błedy, nie wiem czym to jest spowodowane, mozna to jakos sprawdzic?
michal0468 "Looks like there are no discussions here. Why don't you create a new one?" - to nie zostało przetłumaczone z tego co zauważyłem, oprócz panelu administracyjnego. Chętnie pomogę w tłumaczeniu 🙂
Dominion michal0468 "Looks like there are no discussions here. Why don't you create a new one?" - to nie zostało przetłumaczone z tego co zauważyłem, oprócz panelu administracyjnego. This string was not extracted as of Beta 2 ... it will be translatable in the next beta release. ... As will the admin panel. 😉 michal0468 I w buttonie "Zaloguj się aby odpowiedzieć" nie rozszerza się ui, ktoś to zgłaszał już? Thanks! I've added this to an existing issue about the "Start a Discussion" button, which has a similar problem.
sullson skorotkiewicz Hej, czy to tłumaczenie działa na wersji 0.1.0-beta.3? Wszystko rozpakowałem do ./extensions/polish/ a w panelu admina nie widać tego rozszerzenia...
otlet Pytanie mam - bo rozszerzenie w ogóle nie działa z najnowszą wersją (stan na 3/02/16) Flarum i jestem po prostu ciekaw, czy projekt porzucono, czy jak?